“Tillsammans är de Sounds Good och bjuder på kvalitativ underhållning i form av de största klassikerna. Repertoarens ledord är hits och består av en härlig mix av gammalt och nytt.”

 

OM OSS

 

En bohuslänning och en värmlänning. Det är vad piano-cover-duon Sounds Good består av. Ida och Nadja har trots sina blonda gener insett att två faktiskt är dubbelt så mycket som en. Sedan 2015 är de ute på vägarna med sitt alldeles egna livekoncept – Sounds Good.

 

Ida är artisten som medverkade i musiktävlingen X Factor Sverige 2012. Hon arbetar internationellt som låtskrivare och har haft framgångar i b.la. Tyskland och Österrike. Hon har även medverkat i finalen av Svensktoppen Nästa och äntrat P3 Digilistan med sina låtar.

 

Nadja, en utbildad showartist som efter över 10 år i musikbranschen kan melodin för underhållning och kvalitet. Med dinner-shows och otaliga gig i Sverige såväl som utomlands i bagaget, har hon även turnerat Europa runt som lead-sångerska i bandet Rednex.

 

Tillsammans är de Sounds Good och bjuder på kvalitativ underhållning i form av de största klassikerna. Repertoarens ledord är hits och består av en härlig mix av gammalt och nytt. Ett exklusivt sound där fokus ligger på bra arrangemang och en skön stämning.

 

Duon har idag spelningar över hela landet och tar även emot förfrågningar utomlands. Sol som snö, allmänna såväl som privata och företags-gig.